Abdi Gündüz

1978 Gaziantep doğumlu Abdi Gündüz, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Heykeltraş eğitimini tamamladıktan sonra yurt dışı ve yurt içinde gastronomi eğitimi tamamlama adına sağlıklı yaşam, mutfak sunum tasarımları adına seminerler ve eğitimlere katıldı.

Abdi Gündüz
Abdi Gündüz

Yaklaşık 25 yıldır gıda sektöründe çalışan Gündüz, Antalya turizm bölgesinde 20 yılı turizmde olmak üzere çeşitli otellerde, firmalarda ve tur operatörlerinde mutfak danışmanlığı yapmakta. Şuan Antalya Belek bölgesinde Ela Quality Resort Otel’de 9 yıldır çalışıyor. 10 yıldır uluslararası gastronomi yarışma platformunda Türkiye’yi temsilen görev alıyor. 2008 yılında Almanya Köln Aşçılar Derneği tarafından Almanya gastronomi topluluğuna davet edildi ve onur regali ile ödüllendirildi. Bugüne kadar Almanya, İngiltere ve Lüksemburg başta olmak üzere 6 ülkede Türkiye’yi temsilen yarıştı. 2 birincilik kupası, 19 altın madalya, 10 gümüş madalya, 8 bronz madalya kazandı. 3 yıldır Türkiye’nin sayılı illerinde ulusal yemek yarışmalarında ve İstanbul Gastronomi Festivali’nde jüri olarak görev yapmakta

.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.