Yaklaşık 1 ay kadar önce yazı başlığında ismi yazan Facebook grubu Mide Lobisi ile tanıştık. Kendileri yanılmıyorsam 2014’ten beri yemekle ilgili her şeyi paylaşarak lobi faaliyetlerini yürütüyorlar.
Kendi cümleleri ile tanıtacak olursak

“Her türlü food porn aktivitesi, yemek yenecek yerlerin paylaşımı, lezzet peşindeki bloggerların yazılarının paylaşıldığı grup.
“Bu saatte iskender paylaşmayın” diyenlere göre değil; evde döner çeviremiyorsanız yumurta falan kırın adamı hasta etmeyin.”
Eğer merakınız var ve bir şeyler paylaşmak ya da paylaşılanlara şöyle bir göz gezdirmek isterseniz sizleri şöyle alalım.
Facebook ile pek aranız yoksa bizi takip etmeye devam edin arada bir kendilerinden alıntılarla ya da ilham aldığımız içerikler ile burada olacağız.
Lobiye selam yemeğe devam …