Beeves Burger

Caddebostan’da bulunan BEEVES BUTCHER& STEAKHOUSE dışında şimdilik Maltepark ve Brandium Avm’lerin yemek bölümlerinde rastlayabileceğiniz bir hamburger ve et restoranı. Her iki şubesini de farklı zamanlarda denedim. Bunun dışında BEEVES BUTCHER& STEAKHOUSE’a da uğradım ama o ayrı bir yazı konusu olsun hem daha Kobe Bifteğini denemedim onu deneyip öyle yazmayı planlıyorum. Şimdilik siz Kobe bifteği ile ilgili şu güzide videoyu izleyiverin

Hellimli Sucuk ve Sosis
Burgerler gayet leziz bunun yanında özellikle Sosisleri diğer burgercilerin sosislerinden  lezzetli. Hellimli sucuk da denenmesi gereken lezzetlerden hatta ana yemek olarak sadece Sosis ve Sucuk siparişi verip sofradan hafif kalkmakta mümkün
Beeves Sosis

Standart Burgerlerde 180 gramlık köfteler kullanılıyor, Standart seçenekler dışında 200 gramlık Big Steak burger ve 250 gramlık King Kong burger seçenekleri de mevcut.Burger yanında standart olarak baharatlı patates sunuluyor, alternatif olarak patates yerine sebze de alabiliyorsunuz.


Dana Bacon’lı burger

Dana Bacon’lı burger güzel ama Bacon tadı çok hissedilmiyor ya normal Bacon kullanılmalı ya da farklı bir dana şarküteri ürünü.

Yine güzel yanlarından biri köftenizin nasıl pişeceğini siz belirliyorsunuz ayrıca menüde Kepekli ekmek seçeneği de bulunuyor özellikle Beyaz ekmek tüketmeyenleri de cezbedebilecek bir seçenek.
Bourbon Burger

Bourbon Burger için ayrı bir parantez açmalı sosunda Jim Beam Sos kullanılıyor ve Burger Bar’daki Jack Daniels sosundan çok daha başarılı.Tarifini linkte bulabilirsiniz.Menu bunlarla sınırlı değil daha bir çok seçenek var sizin damak tadınıza hitap eden de mutlaka vardır.Deneyip izlenimlerinizi paylaşabilirsiniz, bekleriz.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.