Mutfak Şenlendirici Triby

Mutfaktaki eğlence oranını arttıracak bir cihazla karşınızdayız Triby kendisi hem bir hoparlör hem de üzerindeki ekran sayesinde bir mesaj tahtası. Triby sayesinde buzdolabınızdaki diğer magnetlere veda edebilirsiniz.

Triby Hoparlör
Triby Hoparlör

Triby üzerinden müzik dinlemek ve digital ekrna kullanımı dışında internet aramaları da yapabiliyorsunuz. Ayrıca bluetooth desteği sayesinde normal telefon konuşamalrı da yapabiliyorsunuz.

Akıllı Telefon Uygulaması da var
Akıllı Telefon Uygulaması da var

Ayrıca Triby üzerinden müzik akışlarını, internet radyolarını ve spotify listelerinizi tek tık ile dinleyebiliyorsunuz. Telefonunuzdaki müzikleri de yine bluetooh bağlantısı sayesinde Triby üzerinden dinleyebiliyorsunuz.

IOS uygulaması sayesinde istediğiniz metni ya da çizdiğiniz şeklin Triby’nin ekranında gösterilmesini sağlayabiliyorsunuz. Şu an için sadece IOS uygulaması var Android uygulaması da çok yakında markette yerini alacakmış. Gerekli ayarları yapmak için ilk aldığınızda da bu uygulamaya ihtiyacınız olacak eğer IOS bir cihazınız yoksa komşudan ödünç almak zorunda kalabilirsiniz.

Triby IOS uygulaması
Triby IOS uygulaması

Triby’i buzdolabınıza yapıştırdıktan sonra 1 ay boyunca şarj etmenize gerek kalmadan size hizmet verebiliyor.

Triby’i Amazon‘dan 199 Dolara alabilirsiniz. İyi eğlenceler

 

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.