Hola! Meksika Mutfağı

Herkese uzun bir aradan sonra Hola ! Bir youtuber gibi halkımı selamladığıma göre konuya hemen giriyorum. Yediğim içtiğim benim olsun mottosuna bağlı kalmayıp sizin de olsun diye yeni bir öneri ile geldim.

Farklı mutfakları merak ediyor fakat baharat çok sevmiyorsanız tam orta kararda bir yer.

Ranchero tabi ki belleza 🙂 Menüyü buraya bırakıyorum. https://www.ranchero.com.tr/ranchero-menu/ Kendi siteleri mevcut ve fiyatlar güncel haliyle yer alıyor. Şimdi gelelim görsellere.

İçecek olarak mekanın speciali olan Ranch’i tercih ettik. Tatlı ekşi bir tadı var. Ben beğendim. Alkollüsü de mevcut. O daha da güzeldir diye düşünüyorum.

Gelelim YEMEKLERE.

Toplam 5 kişi olduğumuz için genellikle taco söyledik.

Cajun Chicken Tacos – Taco kabuğu epey çıtır. Biraz tatlı bir tadı var. Tatlı olmasının sebebi içerisinde chili reçeli var.

Quesadillas – Etli veya tavuklu tercih edebiliyorsunuz. Biz etli olanı tercih ettik. Karamelize soğan, charros,peynir ve ranchero soslu. Favorim bu oldu. 2 hafta sonra tekrar gidip yedim hatta 🙂

İsminden emin değilim 🙂 içerisinde charros, cheddar, mantar ve tavuk vardı. 2.favoriiii tacom. Tacos con rajas olabilir ismi. Eğer giderseniz, görselden teyit edebilirsiniz. Hatta beraber gideriz 🙂

Tacos Fuertes – Yani ne diyebilirim ki. Hepsinden yedim. Hepsini çok sevdim. Yine olsa yine yerim.

Picante Pollo – Meksika mutfağı diyince acı bekliyorsunuz. Tacolarda bulamadığımız acıyı picante’de jalapeño biber sayesinde bulduk. Acı sevmeyenler yaklaşmasın, gözleri dolabilir 😥




Biz ayrıca ortaya macho nachos söyledik. Tadı biraz kayseri yağlaması biraz çökertme kebabı gibi. Şaka şaka. İçerisinde Meksika fasulyesi , nachos sos, közlenmiş biber, jalapeño biber ve sour cream var. Tek başınıza gidip sadece macho nachos veya tek bir taco ile doyabilirsiniz rahatlıkla. Cheddar Dip olanı var. Bira yanına güzel bir seçenek. Denendi ve sevildi ❤ Bir sonraki dünya mutfağı turumuzda görüşmek üzere. Adios!

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.