Restaurant La Bella Vita – Paris


Merhaba sevgili okurlarım. Bugün sizlere pandemi sonrası ilk defa ekipçe iş seyahatindeyken deneyimlediğimiz harika bir İtalyan restoranından bahsetmek istiyorum. Gidilen yer Paris olunca ister istemez ana konularımızdan biri de yemek oldu. Sabah ofise geçer geçmez birlikte ziyarete gittiğimiz firmadaki arkadaşa bir önceki ziyarette gittiğimiz Restaurant La Bella Vita’da öğle yemeği ayarlattık.

La Bella Vita adından da anlaşılabileceği üzere bir İtalyan restoranı Boulogne-Billancourt bölgesinde Türkiye Konsolosluğu’nun bulunduğu caddede yer alıyor. Klasik olarak Makarna, Pizza ve deniz ürünleri sunuyorlar. Ben ton balıklı ravioli yedim, arkadaşlar da farklı makarna tiplerinden denediler. Ravioli domatesli zeytinli güzel bir sosla sunuluyor, sırf sosuna ekmek banıp yense bile yeterdi açıkçası.

Büyük bir iştahla yemeğe girişince fotoğraf çekmek anca tatlı yerken aklıma geldi. Fotoğraftaki tiramisu yediğim en güzel tiramisulardan biri olabilir. Krema ve kahve aroması tam kıvamında, bisküviler de yumuşacık ve lezzetliydi. Üstelik porsiyonları da oldukça cömertti.

Restaurant La Bella Vita hem lezzet hem de servis açısından bizden tam not aldı. Fiyatlar da Paris standartlarına göre makuldü. Eğer yolunuz bu bölgeye düşerse mutlaka uğrayın derim. Ben şimdiden tekrar gitmeyi planlıyorum.

Umarım bu yazım sizlere faydalı olmuştur. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.